uFeel.me
ТИ
Автор: fenix,  22 юли 2011 г. в 21:03 ч.
прочити: 512
Ти болката си в моите гърди...
ти огънят си вътре във сърцето!
Ти чувството си дето ми гори,
сълзата си... погалила лицето!

Ти спомена си дето ми шепти,
ти истина си моя... и измама.
Ти мъка си... която се роди,
в сърцето ми когато теб те няма!

Ти винаги кръстосваш моя път...
ти вечно ще живееш във мечтите.
Ти тръпка си в жадуващата гръд,
красив ще те запазя във очите!

Ти моя си... предречена съдба!
Ти, именно, открадна ми душата.
Ти вътре в мен гравира любовта,
изкуство, дето има си цената!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me