uFeel.me
ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е ДА БОЛИ
Автор: Monika Popova,  8 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 736

Ти знаеш ли какво е да боли

от мъка причинена от човек,

в когото ти си вярвал, че дори

до края на света ще дойде с теб.

 

В когото ти си вярвал, че ще бъде

до теб във радост, болка и тъга,

а изведнъж разбираш, че е лъгал,

животът ти превърнал е в лъжа.

 

Ти знаеш ли какво е да си вярвал,

че той ще ти предложи свят красив,

а в миг да се събудиш отрезвял,

че ти си тъжен. Че не си щастлив!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me