uFeel.me
ТИ СИ ВСЕЛЕНА
Автор: radenko3,  3 април 2011 г. в 14:23 ч.
прочити: 238
Сърцето ми с тебе говори
на своя бездумен език.
Пред моите пламнали взори
е твоят пленителен лик!

Поглеждам с надежда очите,
в които небето гори.
Очите, в които звездите
припламват от обич дори!

И виждам, че ти си вселена,
която струи светлина,
че ти си от Бога родена
за обич и нежност - ЖЕНА!

Вълшебна е твоята сила
да сееш мечти, красота.
Сърцата с любов покорила,
ти правиш по-мъдър света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me