uFeel.me
ТИ СИ МОГЪЩА
Автор: margo,  30 януари 2009 г. в 22:38 ч.
прочити: 208

Ти си толкова хубава
с алени устни (чак кървави)
 и снага на топола.
С нежни ръце
и топъл, кристален поглед.


Ходиш с букет,
прекрасни рози
 и каниш всички във играта
на цъфналата пролет.
Да дадеш огън във сърцата
да сгрява на хората душата.


ТОВА СИ ТИ ЛЮБОВ МОГЪЩА,
КОЯТО С КРАСОТАТА СИ ПЛЕНЯВА ВСИЧКИ.
НЕ ПОДМИНАВА НИТО МЛАДО НИТО СТАРО!
ПО МОГЪЩА ОТ ТЕБ: ЛЮБОВ - НЯМА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me