uFeel.me
ТИ СИ ЛЮБОВТА
Автор: fenix,  28 август 2012 г. в 22:31 ч.
прочити: 358
Слаба съм, отново го доказах,
отново те потърсих... и защо?
Малко ли сърцето си наказах,
... че за него ми е все едно?

Малко ли сълзи пролях, нечути,
дни и нощи страдах и скърбях.
Празни и безсмислени минути,
все те мислих, нощите не спях.

Съвестта си малко ли  омЪрсих,
всеки път все аз не бях добра.
В глупостта си одобрение търсех
все протягайки към теб ръка...

Свойто Аз продадох за монети,
не щадях ни средства, ни дела.
Имах всички нужни аргументи,
да спечеля теб... и любовта...

И спечелих... после те загубих,
но остави въглен вътре в мен.
Огнено живях... и огън любих,
в свят един от огън овъглен...

И сега дими, покрит със пепел,
в моят огън хвърли ти вода...
Но те търся, сякаш мимолетен
сън за мен си. Ти си любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me