uFeel.me
ТИ СИ ИЗВОРЪТ *~*~*
Автор: linapaint,  9 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 622
Аз искам,
от любов да се напия!
Ти си изворът на любовта!
И с шепи - ненаситно ще отпивам
за да пия,пия...и да се напия!
Ще обливам своята снага,
ще къпя се
в море от огнени слова!
Обичам те, обичам те, обичам те...
Като ехо са думите ти в нощта!
~~~~~~~~~~~~~
09/10/2007/Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me