uFeel.me
ТИ СИ ИСТИНСКА
Автор: milgeo,  3 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 989
Нахрани ме с любов тази вечер
и опий с недолюбено вино,
усети как потръпвам в ръцете ти,
безсловесна, нетленна, безименна...

 

И омай ме с несвършваща приказка.
Потопи ме във свят сребролунен.
Аз те срещнах, любов - ти си истинска.
Тази нощ само теб ще целувам...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me