uFeel.me
ТИ ЛИ
Автор: ivoni,  29 март 2011 г. в 19:21 ч.
прочити: 182
Красива вечер. С приятели на среща,
с много шум, веселие и смях.
Забавлявахме се, но уви, отсреща
видях те и изпитах страх.

Всичко красиво в мен се изпари
и усмивката изчезна от лицето.
Всичко ме притисна и дори
усетих болка в сърцето.

Ти стоеше вперил поглед в мен,
и отпивайки от чашата голяма глътка.
Не съм си мислила, че в този ден
ще срещна аз оназ голяма тръпка.

Тръпка по една любов голяма,
любов голяма и гореща.
Която остави в мен дълбока яма,
и чернее всичко ми насреща.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me