uFeel.me
ТИ И ТЯ
Автор: ventzislav,  11 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 490
Ти и Тя - две перли от една корона.
Коя си ти тъй-преходна , неповторима.
Да, твоето име е Жена -
в косите ти аз вплетох любовта си.

И обсипа ме със звезден прах,
докосната от стона на луната.
Ти и Тя - две перли от една корона,
корона тъй-красива, наречена Любов.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me