uFeel.me
ТИ И АЗ
Автор: DILI_ANA,  25 август 2011 г. в 12:49 ч.
прочити: 161

Хубаво ми беше с тебе.

С любовни ласки и игри

разпали ти пожар във мене,

кръвта започна да кипи.

 

Понесе ме във ритъм страстен,

с горещи ласки ме срази,

нощта превърна се във дявол,

запалил грешни помисли.

 

Сега се връщам в таз омая

и търся милите очи…

Ръцете нежни, как изгарят -

оставят огнени следи.

 

Горещи устни се допират,

пренасят ме във вечността.

Вселенска обич, необятна

превзема моята душа.

 

Диляна Пенчева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me