uFeel.me
ТИ БЕ ТЪЖЕН ТАЗИ НОЩ
Автор: yuliya2006,  9 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 513

Ти бе тъжен тази нощ,
сам без любов, чаша вино.
Ти бе тъжен тази нощ,
когато някой с любим празнува.

Очите си затвори и пожела,
бал пролетен, фойерверки от цветя.
В прегръдките си - любима,
без думи с нея да летиш.

Очите си отвори, о чудо,
послания получи и занемя.
Заспа спокоен и обичан,
не бе сам на таз земя.

Ти бе тъжен тази нощ,
но утрото дойде с любов.
Сърцето ти заби - камбана,
очите ти, те грееха с любов.

15.02.2008

ДЖУЛИЯ БЕЛ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me