uFeel.me
ТЕЛЕГРАМА ДО ТЕБ
Автор: MARIYANA,  11 юли 2010 г. в 08:42 ч.
прочити: 690
Не очаквам, не търся и не протягам.
Не плача, не питам, не чувам.
Не вярвам, не прося, не бягам.
Не моля, не крия, не се сбогувам

Но дишам, крещя, прегазвам,
летя, тъгувам, изричам,
чувствам, сънувам, съзнавам
боли, продължавам, обичам
!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me