uFeel.me
ТЕБ ТЕ НЯМА
Автор: dizel4eto__f,  24 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 381
От устните ми се отронва,
единствено....ела.
От очите ми се стича,
прощалната салза.

Рацете ми копнеят,
да докоснат твоята душа.
В мислите си искам,
да сам с теб,а не сама.

Гори сърцето,
в пламъка на любовта.
Една любов последна,
умира в пепелта.

Тръгна су,
и всичко умря между нас.
Отиде си,
а с умрялата любов и аз.

От любовта остана
само спомен.
Спомен,който ще си иде,
като лист отронен.

Сега във мен е тъй студено,
като зима бяла.
всичко умря във сърцето,откакто теб те няма....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me