uFeel.me
ТАЗИ, В КОЯТО СЕ ВЛЮБИ
Автор: MARIYANA,  25 септември 2011 г. в 16:05 ч.
прочити: 912
Не ме кори, че те обичам лудо
и не очаквай да съм трезво-зряла.
Разбрала съм, че сивото погубва
и води не до дом, а до раздяла.

Не ме търси в разумните пътеки,
където стъпват само помъдрели.
Търси ме в ласките на ветровете,
където само за любов се пее.

Не се разочаровай от гнева ми,
той пак е страст, но оцветена в синьо.
Той вик на болка е от тъжното в деня ми
и знаеш, че след време си отива.

Не съхранявай тъмните ми мисли,
не ги помни - те светлото погубват.
Избягам ли от тях, при тебе идвам чиста
и пак съм същата, в която ти се влюби.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me