uFeel.me
ТАЗИ НОЩ
Автор: korina73,  29 август 2008 г. в 14:23 ч.
прочити: 393

ТАЗИ НОЩ ЩЕ ОСТАВЯ ЗА ТЕБ!

ЩЕ ТЕ ТЪРСЯ -

КЪДЕ СИ ОТСЕДНАЛ?!

И ЩЕ ВИКАМ СЛЕД ТЕБ

А СЛЕДИТЕ ТИ -

МОЙТЕ СТЪПКИ ЩЕ ВОДЯТ...

НАВРЕД.

ДОКАТО ТЕ НАМЕРЯ!

ЩЕ ПОСПРА, ИЗМОРЕНА ОТ ПЪТ...

ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ -

ДА МЕ ПОГЛЕДНЕШ...

НО ЗА БОГА!!!!!!!!!! -

НЕ ПРОКЛИНАЙ И ТОЗИ НИ МИГ!!

НЕ ОСТАНАХА МНОГО ТАКИВА...

ЗА ПОКОЙ ДНЕС ДОЙДОХ

НЕ СЪМ АЗ ВИНОВНА...

НЕРАЗБРАНИ

СЕ РАЗДЕЛИХМЕ СЪС ТЕБ.

НЕРАЗБРАНИ

И НЕДОЖИВЯНИ...

НЕ СЪМ ИСКАЛА НИЩО, ОСВЕН

ЕДИН ПОГЛЕД,

А ЗАЩО МЕ ОТМИНА?

И ЕТО - ВИЖ МЕ ТАКАВА СЕГА!!!!

................................................

ПОГЛЕДНИ МЕ, ЗА ТЕБ СЪМ ДОШЛА

НИЩО, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ЕДВА ЖИВА,

ПРЕВЪРНИ МЕ ОТ СИВА ЖЕНА

ПАК В КРАСИВА И МИЛА.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me