uFeel.me
ТАЗИ ЛЯТНА НОЩ***
Автор: linapaint,  19 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 423

Бе тиха лятна нощ,
а аз съм на разходка,
жегата аз исках да отпъдя
с приятели нощта да споделя
но за беда ме сполетя -
зла, коварна бе моята съдба!
Като хитрата лисица,
тихо той дойде при мен - непознат,
но галантен... нежен... покори ме!
Покани ме на разходка кратка
и не разбрах как у тях се озовах...
Страх усетих, ужас -
галеше ме нежно и защо?
Тъй грубо повали ме - на своето легло!
Аз плачех, виках дърпах се,
но той със своята ръка - затваряше моята уста!
После се отпуснах с мисълта -
как аз да са отърва от мъжката ръка...
За първи път ми беше, не исках аз така!
Исках да избягам, но сили нямах - треперех,
мислех че краят на света - е пред моята врата.


Дълго време ходех - с наведена глава, отчаяна...
Дали ще мога да забравя - тази лятна нощ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me