uFeel.me
ТЪЖНО
Автор: cvetian,  20 март 2011 г. в 00:48 ч.
прочити: 282
Ти моята любов прости!
Сърцето ти не ми е длъжно...
Какво е скръб, не знаеш ти,
не знаеш ти какво е тъжно...
Тежат ми дни на тягостна разлъка,
душата ми по теб гори, зове...
Ах мъка, ах ти моя вечна мъка,
не дни се минаха, а векове!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me