uFeel.me
ТЪЖЕН НАБЛЮДАТЕЛ
Автор: ГАЛЯ,  15 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 360
Не те познавам
и не искам цвета на твоите очи да знам,
но погледа му разпознавам
и тебе виждам в него, когато мисли че е сам...

Била съм безразлична към твоето страдание
и знам, че няма дума, която да използвам,
в свое оправдание...

Това което искам да не знаеш,
е че в погледа на всяка друга,
можеш себе си да разпознаеш...

Желая ти кураж и сила,
товара си да носиш
и да съумееш да си мила...

А аз оттеглям се безславно
и ставам тъжен наблюдател,
много бавно...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me