uFeel.me
ТЪРСЕН СВЯТ
Автор: zefpet,  17 януари 2010 г. в 21:56 ч.
прочити: 620

Душите си лекуваме с мечти,
в света им пожелаваме си сила,
мечтаем си дори и през сълзи,
а болката дълбоко се е скрила.

Сърцата си лекуваме с Любов,
откриваме я всеки ден отново!
Какво от туй, светът, че е суров,
не търсим ние нищо наготово.

Телата си лекуваме със страст!
Във огнените ласки потопени,
отдадени изцяло в нейна власт,
забравяме за нощите студени.

Преплитаме души, сърца, тела,
пътуваме по собствен път, нелесен.
Жигосани от тежката съдба,
все търсим свят, вълшебен като песен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me