uFeel.me
ТАНЦУВАЙ С МЕН (1,2)
Автор: Slava56,  28 август 2008 г. в 09:22 ч.
прочити: 417
1.
Танцувай с мен!
И ме прегръщай силно,
дори и малко да ме заболи...

Опитах се
(защо да го отричам)
да те забравя.
Не успях.
Прости!

Повярвай ми, не искам да ранявам,
но раните дълбаят
вътре в мен,
защото знам:
напразно се надявам
с любов да ме погледнеш някой ден.

Танцувай с мен-
защото те обичам.
Ако е грях-то нека е простен!
...
2.
Танцувай с мен!
Ще те прегръщам силно,
дори и малко да те заболи...

Опитах се
(защо да го отричам)
да те отхвърля.
Не успях.
Прости!

Повярвай ми, не искам да ранявам,
но раните дълбаят вътре в мен.
Дали сгреших, дали не заслужавам
с любов да ме погледнеш някой ден?

Танцувай с мен!
Защото те обичам.
И нека този грях ми е простен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me