uFeel.me
ТАМ, КЪДЕТО...
Автор: @driana,  19 юли 2008 г. в 01:47 ч.
прочити: 581
ТАМ, КЪДЕТО...

“като стих разпилян, недописан...”
Ивайло Яков


“Целуни ме... А после тръгни си!”
Не поглеждай през рамо назад...
Моят свят така е орисан,
да те търси в безбродния ад...


Там, където и вятърът спира,
да се сгуши под морно крило...
И дъждът уморен се прибира
в пресушено от мъка око...


Там, където и слънцето чака
да залезе, та в нас да блести...
Като светли прашинки из мрака
пак се любим с разбити мечти...


И поемаме път към безкрая
в две различни посоки... Но, не!
Земята е кръгла... И зная...
невъзможно ще ни събере...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me