uFeel.me
ТАКАВА * ТЯ Е ЛЮБОВТА
Автор: linapaint,  19 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 538

Събуди се,отвори очи - ето ме
от банята -нежно охладена,
с аромат на клен!
Хрускай ме - с устни страстно,
цялата съм твоя - като в плен!
Твоя съм, вземи ме , погали ме
с поглед -докосни ме!
Имай ме - всеки ден!
Всяка нощ - люби ме!
Пали огъня в мен - изгаряй ме нежно,
танцувай танца посветен от мен!
Разпръсквай жар - люби ме ,не спирай,
нека страстно аз горя!
Каквото искаш - ти прави,
но тялото ми - не щади!
И посока в танца дай!
Ела, изящно съм красива -
с този воал на любовта!
Желан си ,подай ръка - не плаши се!
Вярвай...
Гмурни се...
Такава - тя е любовта!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me