uFeel.me
ТАКАВА СЪМ...
Автор: fenix,  25 август 2012 г. в 15:08 ч.
прочити: 366
Такава съм - ъглеста, ръбеста,
не разбирам подобна любов!
В сърцето жигосал е пътища,
със някаква цел Господ Бог!

Обичам с сърце не със разума,
горя и разпръсквам искри...
Бушувам, стихия съм яростна,
преследвам все смели мечти.

Не мога да бъда мълчание,
аз крясък съм, писък в нощта.
И всяко до миг разстояние,
усещам чрез свойта душа...

Изисквам магия, отдаденост.
Не пепел... а жупел и плам.
Обичам със адова пламенност,
човекът докоснал ме там...

... където нощуват стихиите-
дълбоко във мойто сърце.
Където се раждат магиите,
от двете ми нежни ръце...

Такава съм-трудно преглъщаща
не хапка за всяка уста...
За мен любовта е  могъщество
... и трябва да бъде така!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me