uFeel.me
ТЪГА И СИЛА
Автор: idan,  28 септември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 447
В РАННИТЕ ВОПЛИ
НА НОЩТА-ТЕ СРЕЩНАХ.
МИСЛЕНО ТЕ РАЗЦЕЛУВАХ.
ПОЖЕЛАХ ТЕ!

РЪКА В РЪКА!
НЕПОМРЪДНА...
ПОДСКОЦИ ВЪВ ВРЕМЕТО,
ЛИЦЕ УСМИХНАТО.

ЧУВСТВА, НЕПОВЛАСТНИ
НА МЕРКИ И ТЕГЛИЛКИ,
СЪРЦЕ СВИТО.
ЗАВЛАДЯВАНЕ!

ТЪГА И СИЛА!
ГРАДУС НА КИПЕНЕ...
ДА СЕ ПОДЧИНЯВАМЕ...?
НЕ! ДА СЕ ОБИЧАМЕ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me