uFeel.me
ТАЕН ОБЕТ
Автор: ГАЛЯ,  6 май 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 445
Гордееш ли се с мене?!
Последвах съвета ти,
седя сама,
и изпълнявам тайно обета си...

"Защо не напишеш нещо? Ти можеш!"
Е, пиша го...можеш ли да предположиш?!

И знаеш ли,
по лицето ми няма нито сълза,
не се открояват капките,
дори в най-пълноводна река...

И...да - сухи не са моите бузи,
пълноводни са...
пълни са с тайни любовни музи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me