uFeel.me
Сякаш сега е...
Автор: Ивайло Яков,  4 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 577

Есен узряла злато забрули...
Сякаш сега е, но знам че не е -
алени устни, оранжеви дюли,
очи заживели в очите - небе.

Сякаш сега е, но ето че беше -
охрево утро, безволев копнеж
огън люлее, Света се предреши -
в сърцето запрати оня стремеж,

дето ме викна отново да бъда!
Сякаш сега съм, но зная че бях
онзи от алени устни осъден
в небето да има своята стряха!

06.02.08.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me