uFeel.me
Свободна душа
Автор: rynsuid,  8 юли 2010 г. в 21:18 ч.
прочити: 523
Отдавна исках да ти кажа,
но нямах смелост за това.
Кака с дела да ти докажа,
че за мен единствена си на света.
Така благородна и отдавна сама.

Но ти обръщаш се и тръгваш,
а аз оставам тук сега.
Не ме оставяй, не си отивай
ти единствена си на света.
Не ми оставяй само спомен
в тази мъртва тишина.
Свободата е подарък
за теб изстрадала душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me