uFeel.me
Свих гнездо
Автор: liviq-Zdravka,  17 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 408

Разплисках синьото в очите ти -

нали бях топлият, очакван дъжд.

Превърнах във дъга мечтите ти,

изгря над теб най-светъл лъч.

Косите ти, през смях разроших,

закичих делника ти с аромат.

Изгуках сладичко в сърцето ти

и свих гнездо във твоя свят.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me