uFeel.me
Светулка
Автор: m1dar,  13 май 2010 г. в 10:34 ч.
прочити: 523
Ако светулка в съня ти долети,
ако запали огън тих на спомен,
не се буди ти още разгневен
светулката във спомена е само...

Светулката в съня ти е сама
и само тази ласка и остана,
обречена във твоя сън да изгори
в последен танц като награда...

В сълза ще заблести звезда
отново ден и нощ ще се слеят
и в миг преплела ни съдба
във спомен, миг, раздяла, вечност...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me