uFeel.me
Светове
Автор: aneta_kz,  25 юни 2011 г. в 11:09 ч.
прочити: 312

Ти дойде тази нощ, като истина,
като стар незавършен кошмар.
Аз от своята стара зависимост
те допуснах до мен прежаднял.

Сипах в чашите истинско вино,
малко мътно от стари сълзи.
Влях му нова надежда и сигурност.
Пи от него почти до зори.

Беше гладен. Омесих ти пита.
(още топла е моята длан).
Със любов я поръсих обилно,
овкусих я със шарен вулкан.

Премръзнал беше... а ризата скъсана.
Позакърпих я, от тук и от там.
Позатоплих те. Остана до съмнало
и... се втурна към твоя керван.
...
Твоят свят бе красив и огромен,
в синевата блестят пеперуди!
Моят също красив, ала скромен,
но... беше тесен за твоите друми.
...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me