uFeel.me
Светлийо
Автор: niko_22,  4 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 486
"Искам да бъда лицето, което да виждаш, когато затвориш очи
Искам да бъда допирът, от който се нуждаеш всяка нощ
Искам да бъда твоята фантазия
И твоята реалност
И всичко между тях

Искам да се нуждаеш от мен
Както от въздуха който дишаш
Искам да ме почувстваш
Във всичко, което докосваш
Искам да ме виждаш
Във всички твой мечти
По начина, по който аз те виждам, чувствам, вдишвам
Искам да се нуждаеш от мен
Както аз се нуждая от теб

Искам да бъда очите, който гледат дълбоко в твоята душа
Искам да бъда светът за теб
Искам просто всичко това
Искам да бъда твоята най-страстна целувка
Отговорът на всяко твое желание
Да бъда всичко, от което се нуждаеш

Искам да се нуждаеш от мен
Защото аз се нуждая от теб"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me