uFeel.me
Светът събран в сърцето ти
Автор: rynsuid,  20 ноември 2010 г. в 20:47 ч.
прочити: 481
Хубава си като роза,
хубава си като сън
и не искам да се будя
от камбаненият звън.

Сърцето ми е пусто
щом сега не си до мен,
искам всяка нощ да те сънувам,
за да знам, че си добре.

Обичай ме!
  Светът събирам
         в твоето искрено сърце.
 Целувам те!
   Светът заспива
         в твойте ласкави ръце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me