uFeel.me
Свещ
Автор: Just`Ju,  10 януари 2009 г. в 17:53 ч.
прочити: 345

Свещ

Свещ аз твоя ще бъда,
ще огрявам пътя ти безмълвно.
Глас не ще наддам,
твоите стъпки единствено ще изпреварвам.

Не ме загасяй, недей!

Пази ме от всеки повей на вятъра
и ще светя аз дълго...
                            безкрайно.

Ръцете ти ще топля в студа,
в нощта ти самотна кротко ще блещукам
като звезда бледа в небето.

Моля те, пази ме,
ще светя вечно за теб!
Свети и ти за мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me