uFeel.me
Свещ
Автор: Alexyslav,  10 януари 2009 г. в 08:36 ч.
прочити: 897

Свещи пак запалвам през нощта.
Пламъка напомня на душите,
в нощите, когато свещен огъня
между нас горя.

Свещта угасва
и на раздяла, пламъка
искреше с още по-голяма сила.
Не тръгвай!

Отиваш си сега,
от пламъка на любовта,
ти само спомен ми остави.
Къде си сега свещице моя?
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me