uFeel.me
Студено
Автор: heartfelt,  14 февруари 2012 г. в 17:17 ч.
прочити: 385

Студено е... А  аз седя отвън...

Студено е... И тихо, побеляло...

Далече съм - безкраен  снежен сън

под мръзнещото бяло одеяло...

 

Далече си - забравен снежен зов...

Замръзна ли? Нима ти е студено?

Студеното... познава ли любов,

или в студът остава... съхранено?

 

Отмина ли? Започна ли? Кога?

Така и не разбрах... секунда беше

годината, а месец сбрах в мигa...

Отмина тихо, а край нас валеше...

 

Сега е празно... Вече не вали,

но е студено... бяло и студено

и тихо, много тихо... И боли

по мъничко - отляво, вледенено...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me