uFeel.me
Студено ли ти е?
Автор: Monika Popova,  24 ноември 2008 г. в 22:45 ч.
прочити: 1092

Студено ли ти е? Ела до мен!

Във моята прегръдка ще те сгрея.

Със нежност да накажем тоя ден.

Гушни ме! Аз ще ти попея!

Ела! За всичко друго забрави.

В очите мои-твои погледни ме.

Най-важни в този миг сме аз и ти.

Кажи, че ме обичаш! Целуни ме!

Със устни всички грижи ще изпия.

Ще усетиш тайната ми мощ.

А след това - с любов ще те завия.

Стопли ли се? Лека нощ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me