uFeel.me
Студено е... И мрачно...
Автор: swasi,  22 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 288
Студено е... И мрачно...
Гръм, буря и мъгла.
Студено е и силен вятър брули
останките на някогашна красота.
Сивее небосводът и грозен е светът.
Вали!!
Дъждовни капки бият по прашната земя...
Мътилка!
Смрад!
Боли!...
....................................................
Покой!
Снежинки раните погалват нежно,
покриват черните, изгнилите места,
за миг покой и тишина...
а после вятър, буря, пустота...

Денят навън е чудно топъл и красив,
пропит с ухание на пролетни цветя.
Тогава питам се,
къде намерих тази грозота?
Навярно взирайки се в своята ограбена душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me