uFeel.me
Студен
Автор: Death_unlimited,  18 юли 2008 г. в 18:07 ч.
прочити: 324
Студен съм аз сега а пък преди
изгарях щом погледнеше ме ти
и няма вече слънце няма топли дни
замръзнало сърцето ми в ръцете ти лежи
една целувка може да го съживи
но на боклука го захвърли ти

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me