uFeel.me
Стрелките
Автор: speranza,  17 септември 2009 г. в 12:21 ч.
прочити: 565
Стрелките на часовника се гонят
със скорост разрушително висока
ръцете ти в косите ми щом ровят,
очите ти когато ме докосват.

Стрелките на часовника политат
на устните ми топли зашептиш ли;
стрелките ни понасят към звездите
душите и телата си щом впием.

Стрелките се задъхват от умора
и изведнъж решават да починат.
Целувка, поглед и врата затворена -
без теб парализират се стрелките.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me