uFeel.me
Страст
Автор: janker,  28 март 2011 г. в 11:04 ч.
прочити: 583
Страст, хайде докосни ме,
аз съм твой, пороби ме,
чакам те, ела ме покори.
Нямам сили,
вземи душата ми.
Защо чакаш?
Това не искаш ли?
Да бъда твой роб...
До вечни времена.
Аз съм тук,
не ме е страх,
това е моята съдба.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me