uFeel.me
Страна на греха
Автор: sisonykaloto,  27 май 2013 г. в 08:15 ч.
прочити: 223

Ела при мен, като магия във нощта
и страстно ме целувай без да спираш!
Със тебе искам да усетя любовта,
не знам дали напълно ме разбираш?
Опитай ме, вкуси от мен страстта,
а аз в ръцете ти ще се оставя цяла!
Да бъдем, искам двама във нощта,
докосвай ме, за теб съм зажадняла!
Ела при мен, аз само ще мълча
и цяла нощ в очите ще те гледам !
Ти отведи ме във страната на греха,
тръгни натам и аз ще те последвам!

22.05.2013г. Силвия Даракчиева

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me