uFeel.me
Страхувам се
Автор: karincheto,  12 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 330
Страхувам се от погледа му,
защото ме кара да се чувствам по невероятен начин!
Страхувам се от устните му,
защото ме целуват неописуемо!
Страхувам се от ръцете му,
защото ме докосват нежно!
Страхувам се от думите му,
защото знам, че са лъжи!
Страхувам се от всичко негово,
защото го обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me