uFeel.me
Страх ме е
Автор: galq94,  17 януари 2011 г. в 16:25 ч.
прочити: 566
Страх ме е не мога,
страх ме е върви,
страх ме е не искам,
моля те, престани.
Страх ме е от твоите ръце
страх ме е от теб
и от твоето пълно
с омраза сърце.
Не те искам върви си,
обичах те но преди,
казвам край, прости ми,
и ме забрави.
Аз няма да плача
не плачи и ти,
страх ме е от твоите
фалшиви сълзи.
Не искам нищо,
не искам закани
не искам молби
стига ми толкоз болка
и толкоз скрити сълзи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me