uFeel.me
Стон
Автор: raia vid,  19 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 584
Душата моя стене.
В душата ми е драма.
Душата ми - в плен е,
че теб те няма.

Душата ме боли.
Ти потънал в здрача,
а не искам и не мога
аз да плача.

Пресъхнаха очите - зная,
но никой не се връща
ни от ада, ни от рая.

Едничката надежда пазя,
светлината да обгърна,
че на оня свят ме чакаш
със любов да ме прегърнеш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me