uFeel.me
Стон
Автор: voda,  29 април 2011 г. в 16:57 ч.
прочити: 370
Когато любовта ранена
прелее в твоята сълза,
аз ставам пролетна бреза –
разлиствам утрото в зелено.
 
Макар че сме докрай различни
и често, с думите-стрели,
убиваме добрия миг
и дълго раните си ближем,

аз пак, превърната във стон,
изпивам думите ти тръпни,
които в нощите безсънни
ми пращаш в стих. Или в писмо.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me