uFeel.me
Стихо-мечтание
Автор: mt46,  7 юни 2013 г. в 22:19 ч.
прочити: 360


 
Така мечтая те в такава вечер!...
Такава - ласкава, с тъга облечена...
Загледана смирено към безкрая...
Втъкана в мен... Такава те желая!...

Ще дойдеш ли в любовното уютие,
без болно тъжномислие за утре?...
Да сбъдна твоя сън... недоизречен...
И Бог да ни прошепне: \"Вечна вечер!\"...


Марин Тачков
октомври 2012 - юни 2013 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me