uFeel.me
Стихия
Автор: zefpet,  18 май 2009 г. в 22:45 ч.
прочити: 396

Стихията на лудата любов
пречисти ме от мрачната тревога.
Ухаеше от нежния ти зов,
отново да се смея вече мога.

На чувствата отново съм слуга,
изгарят ме целувките ти страстни.
Прогледнах и макар едва сега
прелитам разстояния ужасни....

Не може да ме спре дори дъжда,
обливащ ме със струите студени,
защото пак летя към любовта,
мечтаейки за ласките ти нежни!

До нощния прозорец застани,
усмихвай се, така ще те открия,
а после в две целунати очи,
аз тайничко и тихо ще се скрия...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me