uFeel.me
Стих за любовта
Автор: beibi,  20 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 700
Където и да погледна,
виждам само теб.
Каквото и да направя,
мисълта ми е пак за теб.

Любовта ме вдъхновява,
във ръка молив ми дава.
Започвам стих за любовта,
обичта ми дава крила.

Но как,стиха да продължа,
за любовта си,да ти обясня,
как,когато само името ти,
неволно изписвам на листа.

Как стиха да продължа,
не зная думи за любовта,
просто,
Обичам те, ти казвам сега,
е,това май е най-краткият
стих написан за любовта...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me