uFeel.me
Стигмата?
Автор: leonardo,  28 януари 2009 г. в 17:10 ч.
прочити: 298

Това са кървави сълзи – 
Когато някой като Него плаче.
Бездни от горчиви дни
И от собствените неудачи.

Разбира се така боли ни,
Че нямаме дори минута
Сълзите кървави да видим
И да си кажем „нещо куца”

Това обаче не е болка – 
Сълзи почти като целувки.
Това е бегла тренировка
За разпятията ни трудни.

Сълзите мои са нетленни,
Те идват право от душата,
Невидими, почти неземни,
По-тежки даже от Съдбата.

Усмихвам се, но пак в сълзи.
Не вижда никой, не ме търси.
Тъга прозира в моите очи –
Сълзи душевни тихо ръся.

28.01.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me