uFeel.me
Стигат ми, сълзите - икони
Автор: tanq_mezeva,  22 март 2013 г. в 00:35 ч.
прочити: 594
\"За любовта трябва голяма смелост. Любовта изисква голяма смелост, защото при нея трябва да се пожертва егото. Само тези, които са готови да станат никой, са способни да обичат. Само тези, които са готови да се превърнат в нищо, напълно да се изпразнят от себе си, са способни да получат от отвъдното дара на любовта.\" Ошо


Боли ме отляво, макар че е пролет,
макар се отвънка врабците цвърчат.
Боли ме, а всъщност очите се молят
да могат да виждат все теб. Да горят.
 
И нищо, че друга със плам те прегръща,
за тебе  милее, говори със  плам,
че с нея изграждаш днес общата къща....
Подарък съдбовен за мен си, голям.

А дарът специален, любов се нарича,
не иска награди, ни дом, ни пари.
Убийците клетви на прага посича.
В сърцето рисува  плеяда мечти.

Да! Стигат ми думите две, но заветни,
ръцете отдадени, устните блян,
глътките въздух за нас отредени,
сълзите  - икони в душевния храм.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me